-
Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Položte lososa na plech, na ktorom je papier na pečenie a pokvapkajte ho s 2 lyžicami olivového oleja. Dochuťte ho soľou a korením. Lososa pečte približne 8 až 10 . . .
-
Rozmarín:
Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a . . .
-
Probiotiká sú mikroorganizmy, ako sú baktérie alebo kvasinky, ktoré upevňujú zdravie. Sú k dispozícii ako doplnky výživy a nachádzajú sa v potravinách. Na prvý pohľad sa môže zdať divná myšlienka o . . .
-
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme šľahačkou. Necháme omáčku prevrieť. Keď začne . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo najsuchšia. K cukete pridáme pridáme strúhaný tvrdý . . .
-
Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .
-
Zmiešajte v miske quinou, marhule, vlašské orechy, bazalku, olivový olej, med, soľ a korenie. Pridajte kozí syr a maliny, opatrne rozložiť po celom šaláte. Konzumujte hneď po pridaní syru a malín. . . .
-
Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .