15 spôsobov , ako zlepšiť svoje zdravie za 15 minút

Odhaduje sa, že na internete trávime viac ako hodinu denne. To je dosť dlhý čas. Ak by ste investovali 15 z týchto minút na aktivity podporujúce zdravie, môžete zmeniť svoj život.

Tu je niekoľko nápadov:

  1. Spravte si zelené smoothie – dajte špenát, kel, kokosové mlieko, banán a ananás do mixéra, dostanete antioxidačný nápoj – zelenú dobrotu.
  2. Zasaďte si niečo – ak máte záhradu, choďte tam a pracujte s Vašou pôdou. Ak nemáte dostupnú žiadnu záhradu, zamerajte sa na Vašu domácnosť. Presaďte alebo zasaďte si nejakú kvetinku, je to skvelý spôsob ako očistiť vnútorný vzduch.
  3. Choďte na prechádzku – choďte von a hýbte sa. Užite si čerstvý vzduch, prirodzené svetlo a krásu prírody.
  4. Spravte si pár cvikov – pracujte na pružnosti a pevnosti svojho tela , dostaňte energiu do každej bunky svojho tela
  5. Meditujte – ste jedným z tých, ktorí vždy chceli meditovať? Začnite ešte dnes ! Strávte 15 minúť tým, že sa pokúsite upokojiť svoju myseľ.
  6. Pripravte nejaké jedlo – fantázia je pre túto misiu termín na správnom mieste. Neviete, čo budete variť? Vyberte suroviny, ktoré máte doma a pripravte si nejaké jednoduché, zdravé jedlo.
  7. Spravte si tanečnú párty vo vašej obývačke – pustite si svoju obľúbenú hudbu a do sýtosti sa vytancujte. Vychutnajte si 15 minút príjemnou kardio aktivitou – budete sa cítiť šťastní.
  8. Usporiadajte si chladničku – pustite sa do upratovania chladničky, aby ste sa nemuseli pozerať vždy keď ju otvoríte na tri týždne starú polievku. Budete mať dobrý pocit z toho, že potom ľahko nájdete, čo potrebujete, keď ju otvoríte.
  9. Dajte si soľný kúpeľ – oddýchnite si v teplej vani s 2 až 4 šálkami morskej soli. Upokoja sa Vaše boľavé svaly a zároveň sa hydratuje Vaša pokožka a absorbuje potrebný horčík.
  10. Zaregistrujte sa na nejakú dobrovoľnícku činnosť – zapojte sa do činnosti, ktorá niekomu pomôže – pomôcť susedke na záhradke ...
  11. Naplánujte si jedálniček na celý týždeň - chcete jesť zdravo, ale nedokážete si ho skombinovať? Jedlo si naplánujte. Zoberte do ruky pero a spravte si jedálniček.
  12. Urobte si nákupný zoznam – už Vás nebaví chodiť bezcieľne do obchodu s potravinami, kde sa snažíte spomenúť či, čo potrebujete pre navarenie obedu? Spravte si zoznam podľa vopred pripraveného jedálnička.
  13. Choďte von a strávte čas v prírode – choďte do parku, sadnite si na lavičku, rozložte si deku na trávnik a sledujte oblohu. Dýchajte čerstvý vzduch a vychutnávajte si krásy našej planéty.
  14. Urobte si vývar – známy aj ako tekuté zlato. (je na vás, ktorý máte najradšej kurací, slepačí, hovädzí ... dajte doňho veľa čerstvej zeleninky)
  15. Zavolajte niekoho, koho máte radi – zavolajte priateľovi alebo niekomu z rodiny. Zdvihnite telefón a volajte – dajte im vedieť, že ste o nich premýšľali a zopár minút si pokecajte.
26.1.2014

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.