-
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme šľahačkou. Necháme omáčku prevrieť. Keď začne . . .
-
Rozmarín:
Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a . . .
-
Na rozohriaty gril položíme plátky melónu. Grilujeme asi 4 minúty – kým je melón ľahko pripečený, otočíme asi v polovici grilovania. Šalát rozdelíme na veľké servírovacie taniere, vo veľkej mise . . .
-
V kuchynskom robote pomelieme uhorky s paprikou do hrubej pasty. Potom pridáme mätu a cesnak, a necháme ešte 15 sekúnd miešať. Túto zmes dajte do hlbokej misky a dôkladne premiešajte so studeným . . .
-
Najprv si vymastíme bábovkovú formu maslom a vysypeme strúhanými mandľami (kto môže múku tak múkou). Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Do bielkov dáme xylitol a vyšľaháme do tuha (poriadny sneh, . . .
-
Odhaduje sa, že na internete trávime viac ako hodinu denne. To je dosť dlhý čas. Ak by ste investovali 15 z týchto minút na aktivity podporujúce zdravie, môžete zmeniť svoj život.
Tu je niekoľko . . .
-
Beh je v podstate bratranec chôdze. Áno, beh je skvelý, ale po pravde povedané, tak isto je skvelá aj chôdza. A myslím si, že chôdza je naozaj úžasná. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že ak sa . . .
-
Všetko zmiešajte dokopy a polejte dresingom. . . .
-
Vo veľkom hrnci si uvaríme penne v slanej vode, pokiaľ nebudú al dente. Do veľkej servírovacej misky si rozdrobíme kozí syr, pridáme nakrájanú rukolu (aj so stonkou), na štvrtky nakrájané cherry . . .
-
Otvoríme si konzervy s tuniakom a vylejeme z nich šťavu alebo olej. Suchého tuniaka vysypeme do stredne veľkej misky. Pridáme vajcia, citrónovú šťavu, dijónsku horčicu, pomleté ľanové semiačka a . . .