-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Zmiešajte v miske quinou, marhule, vlašské orechy, bazalku, olivový olej, med, soľ a korenie. Pridajte kozí syr a maliny, opatrne rozložiť po celom šaláte. Konzumujte hneď po pridaní syru a malín. . . .
-
Zo surovín klasickým spôsobom si spravíme kysnuté cesto. Keď cesto pekne vykysne, spravíme si z neho 27ks malých loptičiek, ktoré necháme zase trochu vykysnúť. Keď sú loptičky vykysnuté, každú . . .
-
1. Rozprávať
Čas v telocvični je určený na tréning a nie na sociálne vykecávanie s kámoškami. Pozdraviť priateľov, alebo spolucvičiacich je v poriadku, ale vykecávať sa 20 minút s okolo stojacími . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Odstráňte konce ružičkových kelov a nakrájané ich na malé prúžky. Dajte ich do misy. Ošúpte jablko, zbavte ho jadierok, nakrájajte na malé kocky a pridajte do misy. Ošúpte cibuľu, nakrájajte na . . .
-
Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .
-
Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, pridáme ocot, korenie a soľ. Dáme variť sem tam . . .
-
Nasypte quinou do hrnca a zalejte dvojnásobným množstvom vody. Priveďte do varu, potom zmiernite teplotu a nechajte variť na miernom ohni asi 10 minút, alebo kým sa quinoa neuvarí. Pokiaľ sa varí . . .