Čierno-biele koláčiky



Ingrediencie: Postup:

Vo veľkej mise zmiešame mandľovú múku a soľ. V menšej miske zmiešame hroznový olej, agáve a vanilku. Vmiešame mokré prísady do suchých. Cesto dáme na 30 minút do mrazničky. Cesto vyberieme, dáme do medzi dva papiere na pečenie a rozvaľkáme ho na hrúbku 0,3 – 0,4 cm. Cesto nakrájame na šírku asi 5 cm. Pečieme na plechu pri 175 stupňoch po dobu 5-7 minút, kým cesto po krajoch nezhnedne. Necháme vychladnúť cca pol hodiny. V malom kastróliku rozpustíme čokoládu na veľmi miernom ohni za stáleho miešania. Vyberieme panvicu z tepla a jeden po druhom ponoríme do polovice do čokolády. Necháme stuhnúť na chladnom mieste.

Poznámka:

Z jednej dávky máme 24 kúskov.

13.12.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.