-
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút.
Zahrejeme na panvici 3 lyžice olivového oleja a osmažíme . . .
-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Všetko zmiešajte dokopy a polejte dresingom. . . .
-
Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do ľadničky. Po hodine môžeme tuniaka ugrilovať, z . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .
-
Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca.
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
-
Kurkuma patrí medzi rastliny, ktorá je nenáročná na pestovanie vo vnútri domu či bytu. Nepotrebuje skoro žiadnu starostlivosť a má rada čiastočné svetlo. Môžete z nej časti odtrhnúť a zvyšok nechať v . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .