-
Do veľkej misy, nakrájame na kocky paradajky, uhorky, feta syr, na jemno cibuľu a pretlačíme cesnak. Pridáme na kocky nakrájané avokádo a polejeme ho citrónovou šťavou aby nezhnedlo. Pridáme na jemno . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
Na panvici zohrejeme kokosový olej, pridáme nastrúhanú cuketu ochutenú čiernym korením a trošku ju opečieme. Odstavíme panvicu a dáme do nej smotanový syr a roztlačený cesnak. Dobre premiešame aby sa . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa.
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
-
V dobe, keď si kontrolujeme spánok cez smart hodinky, meriame tep, čítame štatistiky a hľadáme každú drobnosť, ktorá nám pomôže cítiť sa lepšie — vstupuje do hry aj technológia, ktorá presahuje . . .
-
Quinou dáme do hrnca s dostatočným množstvom vody, privedieme do varu a varíme 9 minút. Precedíme cez jemné sitko a prepláchneme studenou vodou. Necháme uschnúť.
Bôby dáme do hrnca s horúcou . . .
-
Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .