Reďkovkovo quinoový šalát s pistáciami a grilovaným bylinkovým kuracím mäsom



Ingrediencie: Postup:

Aby sme uvarili quinou, dáme do panvice vodu s quinoou, privedieme k varu a dusíme s vekom 15-20 minút, pokým sa nevyparí všetka voda. Potom stiahneme panvicu z ohňa a necháme vychladiť.
Po vychladnutí pridáme reďkovky, paradajky, bylinky, limetkovú šťavu, pistácie, soľ a korenie.
Rozohrejeme grilovaciu panvicu. Prekrojte každý plátok kuracích pŕs pozdĺžne na dve časti. Potom každý kúsok vyklepte pod fóliou na hrúbku max 1/2 centimetra. Potrieme olivovým olejom a dochutíme soľou a korením.
Opečte kuracie plátky na grilovacej panvici z každej strany 2-4 minúty. Hotové kuracie prsia posypeme petržlenovou vňaťou a nakrájame na tenké prúžky. Dajte kopček quinoi na veľký tanier, na vrch dajte prúžky kuraťa a posypte semiačkami granátového jablka.

8.8.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.