-
Na servírovací tanier, alebo na jednotlivé taniere umiestnite paradajky, uhorky, plátky nektárinky a plátky červenej cibule. Posypte zmesou bielej fazule. Vytlačte dostatočné množstvo limetkovej . . .
-
Vo veľkom hrnci si uvaríme penne v slanej vode, pokiaľ nebudú al dente. Do veľkej servírovacej misky si rozdrobíme kozí syr, pridáme nakrájanú rukolu (aj so stonkou), na štvrtky nakrájané cherry . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Otvoríme si konzervy s tuniakom a vylejeme z nich šťavu alebo olej. Suchého tuniaka vysypeme do stredne veľkej misky. Pridáme vajcia, citrónovú šťavu, dijónsku horčicu, pomleté ľanové semiačka a . . .
-
Zmiešajte med a arašidové maslo, kým nebudú dobre premiešané. Vmiešajte všetky zvyšné ingrediencie. Vložte zmes do pripravenej panvice s rozmermi 20x30 cm a pečte pri 160 stupňoch asi 15-20 minút. . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
-
Z múky, xylitolu, soli, vajca, masla, kyslej smotany a chilli korenia vypracujeme cesto. Zabalené do fólie ho necháme aspoň hodinu v chladničke. Z odležaného cesta formujeme valčeky hrubé asi 1,5 cm . . .
-
Koľko kilo chcete schudnúť ?
Skôr ako začnete robiť prvé brušáky alebo začnete vylievať kolu do odpadu, musíte sa rozhodnúť koľko chcete schudnúť. Na schudnutie potrebujete vynaložiť nejaké úsilie a . . .