- 
			
			
				
			
			Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetky suroviny na cesto premiešame metličkou v miske.  Na rozpálený vaflovač rozotrieme cesto a pečieme podľa inštrukcii z návodu vaflovača. Ja som ich piekla 5 minút.
 Pokým sa nám robia vafle, v . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Vložte všetky prísady do odšťavovača. Podávajte s niekoľkými kockami ľadu. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Najprv si vymastíme bábovkovú formu maslom a vysypeme strúhanými mandľami (kto môže múku tak múkou). Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Do bielkov dáme xylitol a vyšľaháme do tuha (poriadny sneh, . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Dôkladne premiešajte všetky ingrediencie a skladujte ich v sklenej nádobe. Užívajte 3-4x denne 1 pohár, pokiaľ sa príznaky nestratia.  . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Rozdrvte sušienky a zmiešajte ich s rozpusteným maslom a 1 lyžicou hnedého cukru. Dajte zmes do chladničky. Zo smotany vyšľahajte šľahačku. Zmiešajte spolu smotanový syr, vanilkový extrakt a zvyšný . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Popučte banány v miske, pomiešajte s ovsom a korením. Vytvarujte sušienky a pečte 15 min na 180 stupňov . . .