Kelový šalát s marhuľami, avokádom, a parmezánom



Ingrediencie: Postup:

Preložte list kelu v polovici a pozdĺžne prstami vytrhnite vnútornú stopku. Opakujte s ďalšími listami kelu. Potrhajte všetky listy na malé kúsky a dajte ich do stredne veľkej misy.

Marhuľe nakrájajte na malé kúsky a pridajte ich do misy s kelom, spolu s fazuľou, s mandľami, a syrom. Zmiešajte dohromady olej a ocot, potom to nalejte na šalát. Dajte štipku soli a všetko dobre rukami premiešajte. Tesne pred podávaním, nakrájajte plátok avokáda na kocky a lyžicou nasypte na šalát. Tento šalát vydrží asi 24 hodín, najlepšie v chladničke.

2.3.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.