- 
			
			
				
			
			Najprv si vymastíme bábovkovú formu maslom a vysypeme strúhanými mandľami (kto môže múku tak múkou). Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Do bielkov dáme xylitol a vyšľaháme do tuha (poriadny sneh, . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Pripravte si zálievku zmiešaním olivového oleja, Meyer citrónovej kôry a šťavy a xylitolu. Do misky dajte šalát, posypte ho syrom, orechmi a brúsnicami. Jemne ho premiešajte, zalejte zálievkou a na . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. Presypte zmes do stredne veľkej misky. Rozšľahajte vajce . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Probiotiká sú mikroorganizmy, ako sú baktérie alebo kvasinky, ktoré upevňujú zdravie. Sú k dispozícii ako doplnky výživy a nachádzajú sa v potravinách. Na prvý pohľad sa môže zdať divná myšlienka o . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetky suroviny na cesto premiešame metličkou v miske.  Na rozpálený vaflovač rozotrieme cesto a pečieme podľa inštrukcii z návodu vaflovača. Ja som ich piekla 5 minút.
 Pokým sa nám robia vafle, v . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Vložte všetky prísady do odšťavovača. Podávajte s niekoľkými kockami ľadu. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .