-
Koľko kilo chcete schudnúť ?
Skôr ako začnete robiť prvé brušáky alebo začnete vylievať kolu do odpadu, musíte sa rozhodnúť koľko chcete schudnúť. Na schudnutie potrebujete vynaložiť nejaké úsilie a . . .
-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Očistite mrkvu aj červenú repu a nakrájajte ju na tenké rezance, alebo použite spiralizér. Ingrediencie na dresing dajte do mixéra a do hladka rozmixujte. Červenú repu a mrkvu dajte na tanier, . . .
-
Všetko rozmixovať v mixéri . . .
-
Do veľkej misy, nakrájame na kocky paradajky, uhorky, feta syr, na jemno cibuľu a pretlačíme cesnak. Pridáme na kocky nakrájané avokádo a polejeme ho citrónovou šťavou aby nezhnedlo. Pridáme na jemno . . .
-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Pripravíme kvások a cesto zamiesime. Po vykysnutí, pribl. po ¾ hodine vypracujeme malé bochníčky. Po ¼ hodine porozťahujeme na okrúhle placky a v horúcom oleji vypečieme. . . .
-
Zo všetkých ingrediencií vymiešame cesto a dáme piecť do rúry na 200 stupňov 30-40 minút. Poprípade môžete použiť domácu pekárničku na chleba. . . .
-
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej každý ryžový list po dobu asi 10 sekúnd, kým . . .