-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Odhaduje sa, že na internete trávime viac ako hodinu denne. To je dosť dlhý čas. Ak by ste investovali 15 z týchto minút na aktivity podporujúce zdravie, môžete zmeniť svoj život.
Tu je niekoľko . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
Rovnako ako utierate nábytok od prachu a umývate kúpeľňu, aj ľudské telo potrebuje vyčistiť. Predovšetkým vtedy, ak sú súčasťou Vašej stravy balené potraviny, hydrogenované tuky a oleje, biela múka a . . .
-
Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca.
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre premiešame. Dáme na rozohriatu panvicu s trochou oleja (asi . . .
-
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na to poukladáme paradajky a každú potrieme bazalkovým . . .