-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Položte lososa na plech, na ktorom je papier na pečenie a pokvapkajte ho s 2 lyžicami olivového oleja. Dochuťte ho soľou a korením. Lososa pečte približne 8 až 10 . . .
-
Do misy si dáte múky, cukor, soľ a sódu bikarbónu. Na vrch dáte neochutený grécky jógurt. Jemne premiešate, pokým nedostanete hladké, polomäkké cesto. Cesto potom vytvarujete do bochníka a dáte na . . .
-
Na prípravu koláčiku použijeme malý plech, prípadne väčšiu zapekaciu misu. Najskôr zmiešame sypké prísady - obe múky, mak a xylitol. 1/3 sypkej zmesi nasypeme na spodok plechu, dáme na ňu polovicu . . .
-
Pocit, že je vám 20 rokov vo veku 73, je celkom úžasná vec ...
Nedávno zvolená najviac sexy vegetariánka Mimi Kirk dáva nádej pre tisícky žien po celom svete. Ako to robí? No, ona to pripisuje jej . . .
-
Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Nazrite do kuchyne a nájdete najlepšie kondicionéry ktoré vám hydratujú a oživia vaše vlasy. Predstavíme si štyri rôzne masky pre každý typ vlasov. Všetky masky sú jednoduché a pripravíte ich za pár . . .
-
Tekvicu aj s kôrou dôkladne umyjeme, prerežeme na dva časti, vydlabaním odstránime semienka a tekvicu nakrájame na veľké kusy. Na oleji opražíme cibuľu a tekvicu, prilejeme vývar alebo vodua uvedieme . . .
-
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie a necháme ju piecť . . .
-
Umiestnite všetky prísady do mixéra a do hladka rozmixujte. Nalejte do pohárov a podávajte so slamkou. . . .