-
Pripravíme si cesto: 4 vajcia vyšľaháme s brezovým cukrom. Pridáme olej, sójové mlieko, kakao a špaldovú múku a kypriacim práškom. Cesto dobre premiešame. Roztrieme na vymastený, múkou vysypaný . . .
-
Do veľkej misy, nakrájame na kocky paradajky, uhorky, feta syr, na jemno cibuľu a pretlačíme cesnak. Pridáme na kocky nakrájané avokádo a polejeme ho citrónovou šťavou aby nezhnedlo. Pridáme na jemno . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie a necháme ju piecť . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
V dobe, keď si kontrolujeme spánok cez smart hodinky, meriame tep, čítame štatistiky a hľadáme každú drobnosť, ktorá nám pomôže cítiť sa lepšie — vstupuje do hry aj technológia, ktorá presahuje . . .
-
Cuketu očistíme, umyjeme a na hrubo postrúhame. V miske zmiešame sypké suroviny, pridáme vajíčka, tvaroh, soľ a korenie. Nakoniec pridáme postrúhanú cuketu z ktorej sme vyžmýkali vodu. Z cesta . . .
-
Do mixéru dáme grécky jogurt, šťavu z dvoch limetiek, rascu, soľ, cesnak, mleté chilli papričky, korenie chipotle a omáčku Adobo a mixujeme 30 sekúnd až 1 minútu. Vložíme kuracie prsia do marinády a . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). . . .
-
Cuketám odrežeme konce. Prekrojíme ich na polovicu a vydlabeme semiačka. Cukety potrieme obľúbenou omáčkou, približne jedna lyžica na jednu cuketu. Cibuľu, olivy a cherry paradajky si nakrájame a . . .