-
Za exotickým názvom sa skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet. Hoci sa pestuje už 5 000 rokov, až teraz zažíva svoj veľký boom. A má aj prečo. Je bohatým . . .
-
Dajte quinou a vodu do panvice a priveďte k varu. Potom znížte teplotu a zakryté duste asi 15 minút, alebo kým quinoa nie je uvarená. Zložte veko, pomiešajte quinou s vidličkou a nechajte vychladnúť . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Dajte do nádoby vodou, olej, cukor, soľ, píniové oriešky a cesnak. Potom to zasipte múkou a navrch pomrvte droždie. Zapnite robota a počas miešania cesta prisypte rukolu. Keď je cesto dobre . . .
-
Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
-
Očistené kuracie prsia okoreňte grilovacím korením a korením gyros. Na malom množstve olivového oleja prudko opečte mäso cca 5 minút z obidvoch strán. Potom ho preložte do zapekacej misy, podlejte . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Banány a tvaroh dáme do väčšej misy a roztlačíme ich vidličkou. Potom pridáme sirup agáve, vajcia a čerešne a poriadne premiešame. Keď sú suroviny dobre skombinované, cesto prelejeme do formy na . . .