-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Spoločné rodinné jedenie je ideálne pre zblíženie sa s dieťaťom.
Americkí vedci odhalili, že pravidelné rodinné jedlá sú skvelé pre zlepšenie duševného zdravia detí, najmä dospievajúcich.
Do . . .
-
Väčšina multivitamínov obsahuje škodlivé množstvo kovov.
Multivitamíny by mali obsahovať všetky nutričné látky, ktoré sú potrebné pre naše telo, ale rastúci počet štúdií ukazuje, že multivitamíny . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .
-
Otvoríme si konzervy s tuniakom a vylejeme z nich šťavu alebo olej. Suchého tuniaka vysypeme do stredne veľkej misky. Pridáme vajcia, citrónovú šťavu, dijónsku horčicu, pomleté ľanové semiačka a . . .
-
Nazrite do kuchyne a nájdete najlepšie kondicionéry ktoré vám hydratujú a oživia vaše vlasy. Predstavíme si štyri rôzne masky pre každý typ vlasov. Všetky masky sú jednoduché a pripravíte ich za pár . . .
-
Všetci vieme, že jediný spôsob, ako schudnúť, je cvičenie, a čo je dôležitejšie, jesť zdravo a primerane. Ale vedci tvrdia, že existuje niekoľko "trikov", ktoré vám môžu pomôcť dosiahnuť ideálnu . . .
-
Pred tridsiatimi minútami ste zjedli zmrzlinu a teraz cítite bolesť a napätie v žalúdku? Ak ste sa v tej vete spoznali, je veľmi pravdepodobné, že trpíte neznášanlivosťou na laktózu.
Laktóza je . . .
-
Všetky ingrediencie rozmixujte v mixéry. . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .