-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Repu si dáme variť do hrnca a necháme ju tam 8 minút od zovretia vody. Medzitým si dáme zohriať rúru na 190 °C. Repu osušíme, olúpeme a nakrájame. Omastíme si plech olejom a repu opečieme cca 25 . . .
-
Probiotiká sú mikroorganizmy, ako sú baktérie alebo kvasinky, ktoré upevňujú zdravie. Sú k dispozícii ako doplnky výživy a nachádzajú sa v potravinách. Na prvý pohľad sa môže zdať divná myšlienka o . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Nastrúhajte cuketu do misky a pred preložením do druhej misky, z nej povytláčajte šťavu. Mätu a jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kúsky a pridajte k cukete.
V miske vyšľahajte vajcia. Do misky s . . .
-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
Kurkuma patrí medzi rastliny, ktorá je nenáročná na pestovanie vo vnútri domu či bytu. Nepotrebuje skoro žiadnu starostlivosť a má rada čiastočné svetlo. Môžete z nej časti odtrhnúť a zvyšok nechať v . . .
-
V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. Presypte zmes do stredne veľkej misky. Rozšľahajte vajce . . .