Premena tela - premena na modelku!

Kelsey sa prebudila keď zbadala, ako na ňu z osobnej váhy pozerá cifra 80 kilo. Ako prvé si upravila jedálniček a následne zhodila zo svojej hmotnosti. Teraz vyzerá ako modelka a zúčastňuje sa rôznych fyzických súťaží.

Prečo som začala ?

Bola som veľmi aktívna na strednej škole – pochádzala som z malého mesta a bola som schopná hrať všetky športové hry a popritom jesť, s prepáčením za výraz, ako prasa, a vyzerala som štíhlo ako strúčik fazule. Akonáhle som sa dostala na vysokú školu, moja úroveň aktivity sa rapídne znížila, a tiež som si osvojila niekoľko zlozvykov. Najhlavnejšie to boli pitie alkoholu, flámovanie dlho do noci a jedávanie nezdravého jedla.

Všetky tieto faktory samozrejme privolávali kilo za kilom na mojej hmotnosti. Som vysoká žena, mám 178 centimetrov. Keď som išla na vysokú školu mala som 59 kg. Moja najhoršia hmotnosť na výške bola 80 kilo! Nemohla som uveriť že som pribrala na výške až 21 kilo. (OK, bolo to za 2,5roka.)

Deň keď som sa rozhodla zmeniť bol pre mňa veľmi významný. Nebola som spokojná s mojou postavou. Vlastne som šla nakupovať a stále som hľadala niečo, čo by mi dokonale pasovalo, aby moje telo vyzeralo super. Nakoniec som si uvedomila že keď budem mať sexi telo, všetko bude na mne vyzerať super. Tak som sa zamyslela sama nad sebou a načrtla si svoje ciele a začala pomaly robiť prvé zmeny.

Ako som to urobila ?

Začala som jesť menej a bola som odhodlaná cvičiť 2 až 3 krát týždenne (zozačiatku). Trvalo mi 5 rokov, kým som sa zbavila nadváhy, ktorú som nabrala len za 2 roky. Teraz mám späť moju pôvodnú váhu s ktorou som išla na vysokú školu, iba mám viac svalov.

Dôvod prečo mi to trvalo 5 rokov bolo, že som nerozumela veľkostiam porcií a stravovaniu. Prestala som chodiť jesť von a obmedzila som alkohol na minimum. Nakoniec som sa rozhodla dosiahnuť s mojim telom ďalšiu úroveň a začala som sa zoberať výživou, to bolo okolo marca 2010. Chcela som mať telo štíhle, ako telo športovca, ktoré som vídavala vo fitnes časopisoch. Počas 4 mesiacov, odkedy som sa začala zdravo stravovať, som na sebe zbadala úžasné výsledky a rozhodla som sa prihlásiť do mojej prvej súťaže bikín NPC (National Physique Committee) Súťažila som v októbri 2010 a získala som tretie miesto vo svojej výškovej kategórii, čo znamenalo že som spôsobilá na štátnu súťaž. Zdravé jedlo a výsledky mojej chudej postavy mi dodali dôveru, aby som šla na javisko spolu so 100 krásnymi ženami. Nikdy by sa mi ani nesnívalo, že budem mať niekedy odvahu robiť niečo také. Od konkurencie som bola pozvaná, aby som sa stala sponzorovaným športovcom značky „Labrada Nutrition“, ktorá bola publikovaná v niekoľkých fitnes časopisoch, dokonca som dostala moju prvú titulnú stránku na časopise.

Bola to nádherná cesta, ktorá došla tak ďaleko. Som nadšená s mojimi výsledkami a tvrdým tréningom ktorý robím každý týždeň. A je úžasné, čo spraví zdravá strava s vašim telom.

Teším sa na svoju budúcnosť v oblasti fitnes a dúfam, že moje najlepšie dni len prídu. Dávam si týždenné ciele, čo chcem dosiahnuť v telocvični a zapisujem si do plánovača všetko čo zjem. Milujem posilňovanie, pretože má najväčší vplyv na moje výsledky. Som závislá na kondícii a nikdy nedovolím, aby som vyzerala ako moje "ja" počas vysokej školy. To malo pre mňa určite vzdelávací účinok.

„Každé rozhodnutie ktoré urobíte, vás bude viesť inou cestou .... bližšie, alebo ďalej od vášho cieľa. Život je cesta, voľba je na vás.“

25.4.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.