Prírodné recepty na vlasy

Nazrite do kuchyne a nájdete najlepšie kondicionéry ktoré vám hydratujú a oživia vaše vlasy. Predstavíme si štyri rôzne masky pre každý typ vlasov. Všetky masky sú jednoduché a pripravíte ich za pár minút z ingrediencií ktoré určite nájdete v chladničke alebo v špajzy.

Suché vlasy - olivový olej a vajcia.

Zmiešajte tri polievkové lyžice extra panenského olivového oleja s dvoma vajcami. Naneste si zmes na vlasy a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom si vlasy opláchnite čistou vodou. Olivový olej pomáha hydratovať krehké vlasy, zatiaľ čo proteín vo vajíčkach podporuje zdravý rast vlasov.

Všetky typy vlasov – avokádo a med.

Masku urobte zo zrelého avokáda, do ktorého vmiešate lyžicu organického medu. Dajte masku na vlasy a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom vlasy opláchnite v sprche. Avokádo je bohaté na rôzne vitamíny, vrátane vitamínu E a bielkovín. Z oboch ostávajú vlasy mäkké a zdravé. Okrem toho je med prírodná antibakteriálna látka. /p>

Mastné vlasy - Jablčný ocot a citrón.

Do štvrť šálky jablčného octu nastrúhajte kôru z jedného citróna. Nechajte pôsobiť 15 minút na vašich vlasoch aby absorbovali prebytočný olej z pokožky hlavy a potom si ju opláchnite vodou. Jablčný ocot odstráni zložky zo stylingových prípravkov a kondicionérov a posilní vaše vlasy, ktoré zanechá jemné a lesklé. Taktiež vyrovná PH vo vlasoch, zničí baktérie a pôsobí aj na lupiny.

Suchá, šupinatá pokožka vo vlasoch - banán, med a mandle.

Zmiešajte dohromady 1/2 zrelého banánu, pridajte dve polievkové lyžice medu a pár kvapiek mandľového oleja. Masku nechajte pôsobiť na vlasoch s kúpacou čiapkou 20 minút. Potom opláchnite vlasy čistou vodou. Banány môžu zvýšiť vlhkosť vašich vlasov, vyhladiť poškodenie a upokojiť svrbenie pokožky.

Vyberte si ten, ktorý a pre vás hodí najlepšie a prineste svoje vlasy späť k životu. Nie je nutné kupovať drahé kondicionéry, aby hydratoval a oživili vaše vlasy.

6.8.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.